POTPUNA MOBILIZACIJA U KAMPU NIGERIJE: / Vatreni dobili ozbiljna upozorenja: 'Ta je utakmica za nas finale'

Image
Foto: AFP

Afrikaci će protiv Vatrenih otvoriti natjecanje po skupinama.

15.6.2018.
11:14
AFP
VOYO logo

Nigerijski reprezentativac OgenyiOnazi izjavio je dan uoči prve utakmice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kako im je susret s Hrvatskog poput finala.

"Ovo je najvažnija utakmica koju ćemo odigrati na Svjetskom prvenstvu jer idemo utakmicu po utakmicu. Također, prvi susret na turniru je važan jer on u pravilu određuje koliko daleko možete ići", izjavio je veznjak Trabzonspora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velike stvari

"Mi smo najmlađa momčad, ali ti mladići su spremni napraviti velike stvari ovdje", rekao je jedan od petorice nigerijskih nogometaša koji su nastupili i na prošlom SP-u.

"Želimo proći skupinu, a poslije toga ćemo vidjeti što će se dogoditi", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Gernot Rohr poručio je da su Super orlovi fizički i psihički spremni za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radujemo se utakmici i dočekujemo je puni optimizma. Bit će teška, ali smo spremni. Taktički smo se također dobro pripremili. Važno je dobro otvoriti turnir i tome se nadamo u subotu", kazao je njemački stručnjak.

Hvali Vatrene

Kaopetan JohnObiMikel također je najavio susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska ima jako dobru momčad prepunu vrhunskih igrača i moramo biti u našem najboljem izdanju protiv njih. Ovo je vjerojatno najteža skupina i svi je zovu skupinom smrt. To nas motivira. Moramo naciju učiniti ponosnom i protiv Hrvatske na najbolji način otvoriti prvenstvo", završio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo