SUZA JE IZ OKA KANULA / Posljednje zbogom Hajdukovoj legendi

Image
Foto: PIXSELL

Posljednjem ispraćaju legendarnog nogometaša Hajduka Vinka Cuzzija na groblju Lovrinac prisustvovali su brojni Hajdukovi nogometaši iz više generacija među kojima i aktualni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić.

10.12.2011.
18:07
PIXSELL
VOYO logo

Na splitskom gradskom groblju Lovrinac u subotu je pokopan legendarni nogometaš Hajduka Vinko Cuzzi koji je u 72. godini života umro prije dva dana u Zagrebu.

Prije posljednjeg ispraćaja održana je komemoracija u kino-dvorani poljudskog stadiona kojoj su nazočili brojni Hajdukovi nogometaši iz više generacija među kojima i aktualni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić. Za vrijeme komemoracije na licima više nazočnih, pogotovo Biliću, kanula je suza za pokojnim Cuzzijem.

Na posljednjem ispraćaju na groblju Lovrinac nazočili su također brojni istaknuti sportaši i javni djelatnici među kojima i splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Cuzzi je 60 godina prošlog stoljeća bio kapetan Hajduka a za tu je momčad igrajući desnog bočnog i posljednjeg igrača obrane u razdoblju od 1958. do 1969. godine nastupio 434 puta i postigao 4 zgoditka. Za reprezentaciju bivše Jugoslavije igrao je osam puta. Po završetku aktivnog igranja bio je dužnosnik Hajduka – član uprave Hajduka I predsjednik Skupštine kluba, a kao diplomirani pravnik i sudac Županijskog suda u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo