POSLJEDNJA DVOJBA UOČI PUTA U ZAGREB: / Allegrija muči samo jedna stvar prije utakmice s Dinamom

Image

Nogometaši Juventusa odradili su posljednji trening uoči puta u Zagreb gdje će u utorak u 20:45 na stadionu u Maksimiru s Dinamom odigrati drugu utakmicu grupne faze Lige prvaka.

26.9.2016.
15:17
VOYO logo

Kako javlja talijanski novinar Paolo Menicucci trener Massimiliano Allegri i protiv Dinama će se najvjerojatnijie držati sustava 3-5-2 unatoč činjenici da njegova momčad ne igra imspresivno te da su Palermo svladali sa samo 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Paulo Dybala bi trebao zaigrati s Gonzalom Higuainom u napadu nakon što ga je odmarao ovog vikenda. 'BBC' - Barzagli, Bonucci i Chiellini - bit će u obrani, a veliko je pitanje tko će zaigrati u veznom redu. Mario Lemina i Hernanes konkuriraju Samiju Khediri i Miralemu Pjaniću", piše Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, bivši igrač Juventusa Massimo Mauro ne misli da ova momčad ima snage za velike stvari s obzirom na to kako igraju u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da su u velikim problemima. Imaju odličnu skupinu igrača, ali teško je vidjeti da će postati velika momčad. S Cagliarijem i Fiorentinom vidjeli smo vrlo interesantan Juventus, ali je po utakmcama s Interom, Sevillom i Palermom jasno da su napravili korak natrag. Imati momčad punu odličnih igrača je ključno, ali nije dovoljno. Moraju pronaći balans u veznom redu i prije svega vlastiti identitet", savjetuje Mauro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedine pozitivne strane utakmice s Palermom su solidna obrana i sposobnost da 'ubiju' igru u trenutku kad imaju vodstvo. Međutim, igra kao ona s Palermom nije dovoljna za Europu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo