RIJETKI SU TAKVI / Poruka sa Sjevera: 'Kuže, nikad te nećemo zaboraviti'

U 61. godini života preminuo je legendarni trener Josip Kuže i to nakon teške borbe s leukemijom. Bio je omiljen među igračima i navijačima koji za njega kažu - takvi su rijetki i nikad ga nećemo zaboraviti.

17.6.2013.
18:59
VOYO logo

Leukemija je ipak bila prejaka. JosipKuže, preminuo je u 61. godini jer je izgubio bitku s opakom bolešću. Vijest je zatekla nogometni svijet.

Kuže je s Dinamom osvojio naslov 2006. A još važnije, osvojio je i njegove navijače i to branjenjem ZvonimiraBobana na poznatoj utakmici protiv Crvene Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači mu to nikada nisu zaboravili, ni u vrijeme najtežih dana borbe s bolešću.

"Znao je procijeniti vrijednost kluba s navijačima i bez navijača. Nažalost rijetki su takvi u današnje vrijeme i nikad ga nećemo zaboraviti, to je sigurno", kaže jedan od viđenijih pripadnika Bad Blue Boysa TomislavRukavina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće ga zaboraviti ni u Dinamu, ali ni u HNS-u koji su se oprostili od njega.

Prolazio je svlačionice od Australije preko Japana do Ruande i Albanije. Ipak najviše su ga se dojmili Dinamovi navijači što je i sam potvrdio u posljednjem televizijskom intervjuu za RTL Danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću reći da nisam očekivao podršku, ali je to nešto prekrasno i ono što se pamti čitav život", rekao je u travnju legendarni trener.

Posljednji ispraćaj Josipa Kužea bit će u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo