NAROD KOJI SE NAPATIO / Poruka iz BiH: Nismo divljaci i teroristi!

Image
Foto: PIXSELL

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić izjavio je kako vjeruje u dobar rezultat svoje momčadi u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za odlazak na EURO 2012. protiv Portugala, koja se u petak igra u Zenici.

10.11.2011.
16:01
PIXSELL
VOYO logo

Na konferenciji za novinstvo održanoj u Sarajevu izbornik BiH reprezentacije Safet Sušić je upozorio kako neće biti lako u srazu s Portugalom jer je riječ o momčadi koja ima Cristiana Ronalda, kojega uz Messija drži za najboljeg nogometaša današnjice.

"Ne igramo tenis, nego 11 protiv 11 pa ćemo vidjeti", kazao je Sušić.

Izbornik reprezentacije BiH izjavio je kako je na strani njegove momčadi potpora publike i domaći teren.

"Mislim da bi to moglo biti dovoljno, a što se tiče kvalitete momčadi mislim da su izjednačene", drži Sušić.

Kapetan Emir Spahić istaknuo je kako je utakmica s Portugalom ujedno prilika da se BiH pokaže u dobrom svjetlu i time opovrgnu brojni negativni napisi o njoj koji su se, primjerice, pojavili u portugalskom tisku.

"U svjetskim medijima opisuju nas kao teroriste i divljake, čak su i Portugalci iznijeli prijedloge da trebaju jače mjere sigurnosti. Želim svima poručiti kako mi nismo divljaci, mi smo narod koji je puno propatio i koji je željan lijepih stvari, a to ćemo Portugalcima pokazati u petak navečer", rekao je kapetan Spahić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo