PORTUGAL DOMINIRA EUROPSKIM NOGOMETOM: / Ricardinho i društvo uzeli zlato na futsal Euru

Image
Foto: AFP

Jedan od sudaca ovog finala igranog u Ljubljani bio Hrvat - Saša Tomić

10.2.2018.
23:15
AFP
VOYO logo

Portugal je odlično otvorio finale. Ricardinho je zabio na isteku prve minute utakmice , a za 1-1 je zabio Tolra. Španjolci su na otvorenju drugog dijela poveli golom Lina i vodili do gotovo samog kraja.

Dvije minute prije kraja Portugalci su uveli šestog igrača u polje što im se isplatilo jer je Bruno Coelho zabio nakon sjajne akcije i postavio konačnih 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ricardinho igrač turnira

Utakmica je otišla u dva produžetka po pet minuta, a trenutak odluke dogodio se minutu prije kraja drugog produžetka. Solano je napravio šesti akumulirani prekršaj Španjolske, a loptu je s 10 metara od vratnice u mrežu zakucao Bruno Coelho i donio veliko slavlje Portugalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda kako Portugalci dominiraju europskim nogometom - nakon slavlja na Euru prije dvije godine u Francuskoj, danas su osvojili i naslov u futsalu. Dodajmo kako je jedan od sudaca ovog finala igranog u Ljubljani bio Hrvat - Saša Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale je obilježila i teška ozljeda portugalskog fantaziste Ricardinha koji se ozlijedio početkom drugog produžetka, a najbolji strijelac prvenstva je Bruno Coelho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo