Londonski derbiji / Poraz klubova iz Manchestera, remi Tottenhama i Chelseaja

Image
Foto: PIXSELL

Šesto kolo Engleske lige po dobrome neće pamtiti klubovi iz Manchestera - United je kod kuće izgubio od WBA s 1-2, dok je City poražen na gostovanju kod Aston Ville s 2-3.

28.9.2013.
18:15
PIXSELL
VOYO logo

Manchester City je u Birminghamu vodio s 2:1 do 73. minute, a onda su domaći s pogocima Bacune i Weimanna u dvije minute sve preokrenuli i došli do neočekivane pobjede nad jačim suparnikom.

Senzaciju je napravio i WBA koji je s 2:1 slavio na Old Traffordu pogocima Amalfitana i Beraina, dok je strijelac za United bio Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U londonskome derbiju na White Hart Laneu nogometaši Tottenhama i Chelsea su odigrali 1:1, pa je sudar Josea Mourinha i njegova bivšeg asistenta Andrea Villasa-Boasa završio bez pobjednika.

Dva trenera, negdašnji suradnici i prijatelji, posvadili su se preko medija uoči dvoboja 6. kola Premijer lige, a bodom mogu više biti zadovoljni domaćini koji su sada na vrhu ljestvice s dva boda više od Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveo je Tottenham pogotkom Islanđanina Gylfia Sigurdssona (19), a za Chelsea je izjednačio John Terry (65). Chelsea je zadnjih deset minuta odigrao s igračem manje nakon isključenja Fernanda Torresa.

Southampton je s 2:0 kod kuće nadigrao Crystal Palace, a obranu domaćina predvodio je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren. Hull City je pobijedio West Ham s 1:0, a u redovima gostiju je od 53. minute zaigrao i Mladen Petrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Tottenham s 13 bodova, a bod manje ima Arsenal koji navečer gostuje kod Swansea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo