ULITIMATUM SUPRUGE / Pomozite mu da ode na povijesnu tekmu voljenog kluba

Image
Foto: Facebook

David će dobiti dozvolu supruge da otputuje na utakmicu samo ako pod fotografijom s porukom, koju imate priliku vidjeti, skupi čak milijun lajkova. Ne biste vjerovali, ali David je već skupio njih 400.000 i na dobrom je putu da do kraja veljače skupi zadani milijun.

25.1.2013.
15:49
Facebook
VOYO logo

DavidBowers jedan je od najvjernijih navijača Bradforda, četveroligaša koji se senzacionalno plasirao u finale engleskog Liga kupa. S obzirom da fanatično podržava voljeni klub njegova 'dužnost' je biti na Wembleyju 24. veljače kada će njegovi ljubimci igrati protiv Swanseaja.

Međutim, na Davidovom putu ispriječile su se brojne prepreke, možda i teže od Wigana, Arsenala i Aston Ville koje je njegov klub preskočio na putu do finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Bowers živi u dalekoj Australiji, a i njegova supruga ne gleda blagonaklono na put u daleku Englesku. I zato su njih dvoje sklopili dogovor.

Image
Foto: AP

David će dobiti dozvolu supruge da otputuje na utakmicu samo ako pod fotografijom s porukom, koju imate priliku vidjeti, skupi čak milijun lajkova. Ne biste vjerovali, ali David je već skupio njih 400.000 i na dobrom je putu da do kraja veljače skupi milijun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko želite pomoći očajnom Bowersu slijedite ovaj link i lajkajte njegovu fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo