SVA TA SIMULIRANJA / Pojedini igrači Barcelone su 'prljavi' glumci

Image

Barcelona je još jednom dominirala u utakmici Lige prvaka, pregazivši Bayer u Leverkusenu sa 3:1, no pojedini igrači katalonske momčadi iskazali su stare boljke, kao što je pretjerano glumatanje na terenu.

15.2.2012.
13:04
VOYO logo

Veliki posjed lopte, uvjerljiva pobjeda i siguran prolaz u sljedeću fazu Lige prvaka. Teško će netko naći zamjerke na Barceloninu izvedbu u Leverkusenu protiv Bayera, no jedna se negativnost vrlo često ponavlja.

Već su prošle sezone mnogi primijetili, pogotovo u napetim obračunima protiv Real Madrida, da pojedinci u redovima katalonske momčadi često 'glume' tijekom utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tome prednjači Sergio Busquets koji je jednim svojim simuliranjem protiv Bayera ponovno podignuo puno prašine.

Desetak minuta prije kraja susreta krenuo je ramenom na domaćeg igrača Gonzala Castra i izvukao 'deblji kraj'. Dramatičan pad na tartan stazu bio je dovoljan da Busquets kod suca izvuče žuti karton za svog suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Busquets je sam sebe ozlijedio u tom okršaju ramenima. Castro, što je nevjerojatno, dobio je žuti karton samo zato što je bio čvršći od Španjolca", opisao je reporter ESPN-a.

Pogledajte video i sami procijenite je li kazna za Castra bila opravdana ili je Busquets opet sve malo previše 'odglumio'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo