CRNOGORSKA FOLK-ZVIJEZDA SE POHVALILA: / 'Mateo Kovačić ostavio mi je najveću napojnicu u životu, 18.500 eura!'

Image
Foto: AFP

Poznato je da većina hrvatskih nogometaša obožava folk-glazbu. Ono što je Dariju Srni Halid Bešlić, a Ivanu Rakitiću Mile Kitić, Mateu Kovačiću očito je Boban Rajović.

5.5.2016.
15:01
AFP
VOYO logo

Crnogorska folk-zvijezda koja puni dvorane širom Hrvatske, pohvalila se u srpskom Informeru kako mu je Hrvat koji igra u Realu dao najveću napojnicu u životu.

Napunio Spaladium, napunit će i Arenu

"Najslađu napojnicu sam zaradio kad sam pjevao Mateu Kovačiću, nogometašu Real Madrida. Dao mi je 18.500 eura", otkrio je Rajović čiji su najveći hitovi "Opet te nema", "Padobran", "Teci mi kroz vene", "Baraba"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je napunio splitsku Spaladium Arenu, a 20. svibnja gostuje u zagrebačkoj Areni. Šteta što se finale Lige prvaka igra tjedan dana kasnije, možda bi Kovačić u suprotnom mogao stići na taj koncert...

Diskretan i darežljiv Kovačić

Očito je Rajović dirnuo Matea "u žicu" kad mu je mladi nogometaš dao dio zarade od 2,4 milijuna eura, kolika mu je godišnja plaća u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada bi bilo više takvih noći, tko zna bih li se ikad vratio u diskoteku. Napojnica je bila toliko slatka jer nitko u sali nije primijetio da mi daje novac. Samo je smotao onu 'ljubičastu' i stavio mi je u džep", pohvalio se Boban Rajović.

Ima i sa čim...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo