DRUGU GODINU ZAREDOM / Pogodite koji je najbolji rabljeni automobil

Image
Foto: opel

Prema GTÜ-ovom (Gesellschaft für Technische Überwachung mbH/Udruga za tehnički nadzor) izvješću o rabljenim automobilima, Opel Insignia najbolji je rabljeni automobil iz srednje klase.

24.9.2012.
15:00
opel
VOYO logo

Opelov model s vrha ponude zauzeo je najviše mjesto po kvaliteti među automobilima iz srednje klase starim od jedne do tri godine, kao i onima između četiri i pet godina.

GTÜ-ovo (Gesellschaft für Technische Überwachung mbH/Udruga za tehnički nadzor) izvješće o rabljenim automobilima za 2013. godinu, predstavljeno na industrijskom sajmu Automechanika 2012, temelji se na rezultatima preko pet milijuna općih pregleda oko 240 različitih modela automobila u protekle dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opel Insignia dobila je vrhunske ocjene u svim kategorijama.

"Lijepo je vidjeti da drugu godinu zaredom Opel Insignia vodi segment srednje velikih vozila, i to ne samo u kategoriji starosti od jedne do tri godine, nego i u skupini srednje klase od četiri do pet godina. Njena besprijekorna izrada i izvrsna kvaliteta zaista su se iskazale tijekom općih pregleda, pa je Insignia dobila najbolje ocjene i glatko pobijedila u srednjoj klasi", rekao je Rainer de Biasi, direktor GTÜ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo