LUKA RAZVALIO NA ENGLESKOM / Pogledajte što je Modrić rekao nakon gola

Image
Foto: Sceenshot YouTube

Nakon što je zabio prvi pogodak u dresu Reala, novinarka službene stranice madridskog kluba privela je hrvatskog nogometaša pred mikrofon i zatražila da s navijačima podijeli svoje dojmove.

4.11.2012.
10:22
Sceenshot YouTube
VOYO logo

"Što da kažem? Vrlo sam sretan, sjajan je osjećaj zabiti prvi pogodak za Real Madrid pred domaćom publikom. Velika večer za mene i za momčad, naravno", odgovorio je Luka Modrić na pitanje kako se osjeća te potom dao komentar susreta.

"Odigrali smo dobru utakmicu, ponovno zabili puno golova. Sada nam dolazi važna utakmica u utorak, nemamo puno vremena, moramo se dobro odmoriti i pripremiti te, nadam se, ponovo pobijediti", dodao je hrvatski nogometaš koji je upitan i da komentira Mourinhovu 100. pobjedu na klupi Reala.

Image
Foto: AP

"Mogu mu samo čestitati na tom velikom ostvarenju i nadam se da će ostvariti još 100 pobjeda za Real", ponudio je Luka 'muziku' za trenerove uši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo ovome da je hrvatski izbornik odmah po završetku dvoboja Reala i Zaragoze na svom facebook profilu čestitao Modriću na prvom pogotku u dresu madridske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo