PALE TEŠKE RIJEČI / Pogledajte što je Levy rekao o 'svađi' s Modrićem

Tek što je sletio u London, hrvatskog reprezentativca je šef Tottenhama pozvao na hitan sastanak. Pale su teške riječi, a nakon burnog razgovora, Levy je izašao pred kamere.

7.7.2011.
14:23
VOYO logo

Luka Modrić je u četvrtak odradio prvi trening sa Spursima nakon godišnjeg odmora i hitnog sastanka sa gazdom Danielom Levyjem u srijedu navečer na kojemu su, prema izvorima iz kluba, pale teške riječi s obje strane.

Strasti su se, čini se, ipak malo smirile, a hrvatski reprezentativac se na prvom treningu činio mnogo zadovoljnijim nego proteklih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka mi nije izgledao jako razočaran, štoviše, rekao nam je da mu je drago što će igrati s nama. On je jako važna karika u našoj momčadi i nadamo se da ćemo uz njegovu pomoć ući među četiri najbolje momčadi engleskog prvenstva, možda čak i pobijediti Chelsea", izjavio je njegov suigrač Rafael van der Vaart.

Nije ni Levy skrivao svoje zadovoljstvo Modrićevim ostankom na White Hart Laneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je u redu. Imali smo vrlo konstruktivan razgovor i, kao što sam naglasio, Luka neće biti prodan", zadovoljno je potvrdio predsjednik Tottenhama.

Na pitanje kako je Modrić reagirao na njegovu odluku, Levy se samo nasmijao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka zna naše stajalište. To je naša finalna odluka i nikakvi novčane ponude je neće promijeniti. Mi ne prodajemo naše najbolje igrače!", zaključio je Levy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo