RIJEČI PUNE GORČINE / Pogledajte show prvog čovjeka hrvatskog rukometa!

Zoran Gobac je prvo obraćanje medijama nakon osvojene bronce u Srbiji iskoristio kako bi manjem dijelu nekorektnih hrvatskih medija prigovorio na "iznošenju neistina i napadu na HRS" tijekom EURO-a u susjednoj nam državi.

2.2.2012.
14:56
VOYO logo

Četiri dana nakon što je pao zastor na prvenstvo Starog kontinenta pred novinare su istrčale jake snage Hrvatskog rukometnog saveza - predsjednik Sandi Šola, dopredsjednik Zoran Gobac i izbornik Slavko Goluža.

Protokolarni dio je odradio 'diplomat' Šola, koji je zahvalio 'ovima i onima' na još jednom uspjehu i osvajanju brončane medalje, a onda je riječ preuzeo prvi čovjek hrvatskog rukometa i sasuo paljbu prema manjem dijelu medija, onima koje je nazvao nekorektnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je tu svega u riječima Zorana Gopca, ponajviše gorčine zbog onoga što se pisalo tijekom Europskog prvenstva u Srbiji, a dopredsjednik HRS-a je htio razjasniti neke stvari o hrvatskim navijačima i polufinalnoj utakmici protiv Srbije.

Pogledajte u videu što je sve Gobac izgovorio na račun hrvatskih medija, što je poručio navijačima i kakva je njegova ocjena organizacije Europskog prvenstva u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo