PRIMIO GOL S CENTRA / Pogledajte nevjerojatan kiks vratara Napolija!

Image
Foto: Youtube

U prvom od dva nedjeljna derbija 21. kola talijanskog prvenstva Fiorentina i Napoli su odigrali bez pobjednika 1:1 (1:1). Fiorentina je povela nevjerojatnim golom s centra Facunda Roncaglija u 33. minuti nakon očajne reakcije gostujućeg vratara Morgana De Sanctisa.

20.1.2013.
15:39
Youtube
VOYO logo

Facundo Roncaglia je sa sredine terena ubacio dugačku loptu u kazneni prostor Napolija, činilo se kako će je Morgan de Sanctis lagano uhvatiti, no loše je procijenio njezin let i lopta ga je preletjela i ušla u gol.

Devet minuta kasnije gosti su izjednačili golom Edisona Cavanija, a bio je to 17. gol vodećeg strijelca talijanske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta obje su momčadi imala po nekoliko prilika, no više nije bilo golova. Najbolju priliku je propustio Goran Pandev u 89. minuti kada je njegov udarac glavom sjajno obranio vratar Fiorentine Norberto Murara Neto.

Na ljestvici vodi Juventus sa 48 bodova, Napoli je drugi sa 43 boda, koliko ima i Lazio na trećem mjestu. Četvrti je Inter sa 38 bodova, dok Fiorentina na petoj poziciji ima 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju je na rasporedu još sedam utakmica 21. kola među kojima i okršaj Rome i Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo