KRALJ ŠESNAESTERCA / Pogledajte kako je Mandžukić zabio Barceloni!

U prijateljskoj nogometnoj utakmici na Allianz Areni, Bayern je pobijedio rezervnu postavu Barcelone s 2-0, a strijelci su bili Philipp Lahm (14) i Mario Mandžukić (87).

25.7.2013.
9:24
VOYO logo

Europski prvak, koji je protekle sezone razbio Barcu u polufinalu Lige prvaka, poveo je u 14. minuti. Nakon ubačaja Riberyja kapetan Lahm pogađa mrežu. Konačnih 2-0 postavio je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je u 87. minuti zabio iz neposredne blizine.

Novi trener Bayerna Pep Guardiola, koji je s Barcom u četiri sezone osvojio dvije Lige prvaka i tri domaća prvenstva, počeo je utakmicu bez napadača, a kapetana Philippa Lahma, koji čitavu karijeru igra na poziciji desnog braniča, stavio je u vezni red. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić ušao je u igru u 53. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od standarnih prvotimaca Barce istrčali su samo Leo Messi, koji je igrao do 51. minute, te Mascherano i Sanchez, a momčad je vodio pomoćni trener Jordi Roura. Nedostajali su Xavi, Iniesta, Pique, Alves, Fabregas, i veliko ljetno pojačanje Brazilac Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo