PSOVKE NA SVE STRANE / Pogledajte kako je ljutiti Balić poludio na Golužu

Image
Foto: PIXSELL

Najbolji rukometaš svih vremena Ivano Balić bio je iznimno razočaran nakon teškog poraza od Francuske u polufinalu Olimpijskih igara.

11.8.2012.
10:31
PIXSELL
VOYO logo

Htio se oprostiti sa stilom, ali morat će se zadovoljiti s, u najboljem slučaju, broncom. Najbolji rukometaš svih vremena IvanoBalić bio je iznimno razočaran nakon teškog poraza od Francuske u polufinalu Olimpijskih igara.

Nije Balića u depresiju bacila samo nemoć protiv Trikolora, već i status koji tijekom cijelog turnira ima kod izbornika Goluže. I dok je reprezentacija nizala uvjerljive pobjede, hrvatski čarobnjak je šutio i uživao u minutama koje stizale na kapaljku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, stigao je trenutak kada time više nije bio zadovoljan. Naime, u dvoboju s Francuzima od prve je minute bilo jasno kako Duvnjak nema svoj dan. Krajem prvog dijela Goluža je na mjesto srednjeg vanjskog postavio Balića koji je odlično reagirao i ponajviše zahvaljujući njemu Hrvatska je držala korak.

Međutim, početkom nastavka opet je preselio na klupu gdje je proveo i većinu vremena do kraja susreta. Svoju frustraciju statusom u momčadi Balić je pokazao u nekoliko navrata. Prvo je za vrijeme minute odmora žestoko kritizirao suigrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dva mjeseca smo se pripremali, a sad igramo kao pi***. Ovo je sramota, sram me je", vikao je na kolege iz reprezentacije.

Balić nije poštedio ni Slavka Golužu nakon što ga je ovaj po tko zna koji puta posjeo na klupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ti mene vadiš van?", s ironičnim smiješkom upitao je Golužu.

I svima nama uzeo riječ iz usta...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo