OVACIJE CIJELOG STADIONA / Pogledajte fenomenalan gol Nike Kranjčara!

Zapostavljeni hrvatski reprezentativac bio je igrač utakmice između kombiniranog sastava Tottenhama i engleskog trećeligaša MK Donsa. Kranjčar je u pobjedi Spursa 5:3 ugradio 'dio sebe' u čak četiri gola.

27.7.2011.
12:03
VOYO logo

B momčad Tottenhama povela je 2:0 na gostovanju u velškom Denbighu, a zasluge za to pripadaju dvostrukom strijelcu Romanu Pavljučenku i čovjeku koji mu je oba puta asistirao - Niki Kranjčaru.

MK Dons je ubrzo izjednačio na 2:2, a tada se hrvatski reprezentativac opet razgoropadio, prevario dvojicu čuvara i opalio bombu koju je suparnički vratar samo odbio na nogu Harryju Kaneu. 18-godišnji napadač Tottenhama je lakoćom pospremio loptu u mrežu za 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je Kranjčar napravio u 82. minuti podignulo je na noge sve gledatelje na stadion. Niko je povukao loptu nekoliko metara i potom uputio pravi projektil koje je završio u rašljama. Doista fenomenalan pogodak!

Harry Redknapp je zadržao Kranjčara cijelu utakmicu na terenu, Vedran Ćorluka je igrao do 82. minute, a uopće Luka Modrić nije konkurirao za ovu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo