'ZAUVIJEK JEDAN OD NAS' / Pogledajte dirljiv oproštaj BBB-a od Josipa Kužea

Kuže je bio jedan od junaka BBB-a koji su cijenili njegovu iskrenost i jednostavnost. Navijači su se od Kužea oprostili pjesmom nakon čega su zapalili lampione.

17.6.2013.
20:39
VOYO logo

ZAGREB - Navijači zagrebačkog Dinama oprostili su se od Josipa Kužea paljenjem lampiona na sjevernoj tribini stadiona Maksimir.

Više od 1.000 Bad Blue Boysa okupilo se ispred zapadne tribine, a potom se uspelo na sjevernu tribinu kako bi odali počast najomiljenijem treneru Dinama. Kuže je bio jedan od junaka BBB-a koji su cijenili njegovu iskrenost i jednostavnost. Navijači su se od Kužea oprostili pjesmom nakon čega su zapalili lampione.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kuže je oduvijek bio jedan od nas. Bio je omiljen među navijačima. Bio je jasan i glasan. Još u svibnju 1990. na utakmici protiv Crvene zvezde je pomagao našim dečkim na terenu. Uvijek je podržavao navijače, a zbog svoje popularnosti je 2006. morao napustiti klub premda je osvojio naslov prvaka," kazao nam je jedan od 'starijih Boysa' koji posebno pamti Kužeovu rečenicu: "Jesam li veći kockar ja koji sam prokockao vlastiti novac ili neki koji su prokockali Svetinju, osmijeh djece i radost navijača".

Kada je Kuže u veljači otkrio da boluje od leukemije, BBB su ispred bolnice u kojoj se nalazio izvjesili veliki transparent "Snagu ti daje sa sjevera glas, predaje nema jer si jedan od nas, Josip Kuže". Nažalost, najtežu utakmicu svog života Josip Kuže ipak nije dobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečana komemoracija za preminulog bivšeg igrača i trenera Dinama Josipa Kužea bit će održana u petak, 21. lipnja, u 12 sati na stadionu Maksimir. Posljednji ispraćaj bit će održan istoga dana u 14:30 h u Krematoriju na Mirogoju, objavio je GNK Dinamo na službenoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo