PRISJELA IM ZABAVA / Podignuta optužnica protiv Riberyja

Franck Ribery optužen je za seksualni odnos sa maloljetnom prostitutkom, a to isto vjerojatno čeka i njegovog kolegu Karima Benzemu.

20.7.2010.
8:15
VOYO logo

PARIZ - Francuski nogometni reprezentativac Franck Ribery  optužen je u utorak za seksualni odnos sa maloljetnom prostitutkom Zahijom Dehar.

Riberyja i njegovog reprezentativnog kolegu Karima Benzemu ispitao je  tužitelj Yves Dando koji je nakon toga odlučio protiv Riberyja podići optužnicu, a vjerojatno će uskoro isto učiniti i protiv Benzeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako im se dokaže krivnja prijeti im kazna do tri godine zatvora i 45.000 eura.

Igrače se sumnjiči da su 2008. i 2009. godine koristili usluge tada malodobne prostitutke Zahije Dehar. Oni to nikad nisu demantirali već tvrde kako nisu znali da je Zahija maloljetna budući im se predstavljala kao 20-godišnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahija je istražiteljima potvrdila da je 2008. bila s Benzemom, a godinu dana kasnije s Riberyem, dok je treći nogometaš Sidney Govou iz Lyona oslobođen svih optužbi jer je s Zahijine usluge koristio kada je ona već postala punoljetna. Kazala je i kako nogometašima nije rekla da je maloljetna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo