POCHETTINO I SPURSI STRAHUJU OD MODRIĆEVOG SCENARIJA: / 'Ne znam što će biti ako se to dogodi'

Image

Kane je ove sezone u 20 prvenstvenih nastupa dao 18 golova te je jedan namjestio.

3.1.2018.
20:40
VOYO logo

Engleski napadač Harry Kane sve se češće spominje kao potencijalno pojačanja Real Madrida. Karim Benzema već je dulje vrijeme u lošem nizu i madridski mediji stoga su krenuli u potragu za njegovom savršenom zamjenom. Ne postoji vjerojatno u ovom trenutku kub koji ne bi rado vidio Kanea u momčadi pogotovo jer je u 2017. pokazao kolika je klasa jer je godinu završio kao najbolji strijelac u Europi s 56 pogodaka. Hat-trickom Southamptonu dan poslije Božića prestigao je Lionela Messija, koji je godinu završio s 54 gola.

Također, na toj je utakmici skinuo s vrha vječne ljestvice Alana Shearera. On je 1995. godine zabio 36 prvenstvenih golova, a Kane je prošlu završio s 39. Zbog svega toga nije teško zamisliti zašto Mariđani sanjaju o njemu. Trener Tottenhama Mauricio Pochettino progovorio je mogućnosti da Spursi po treći put u nekoliko godina najboljeg igrača pošalju na Santiago Bernabeu. To prilikom nije mogao izbjeći pitanje o metodama kojima su se poslužili Luka Modrić i Gareth Bale kako bi ostvarili transfer. Poznato je da ih Spursi nisu željeli prodati, a oni su na kraju klub isforsirali transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne žele ga prodati'

"Ne želimo ga prodati. Dođe li ponuda iz Madrida on će ostati ovdje i oni će to morati prihvatiti. Ako igrač zatraži transfer, kao što su napravili Modrić i Bale.... Onda ćemo vidjeti što će se dogoditi. Do dana današnjeg to nije bio slučaj", kazao je Argentinac za El Chiringuito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će Kane godinama biti ovdje i zabiti još puno golova i donijeti nam puno pobjeda i trofeja. To je ono što želimo", poručio je Pochettino.

Kane je ove sezone u 20 prvenstvenih nastupa dao 18 golova te je jedan namjestio. U svim natjecanjima je ubilježio je 25 nastupa, a u njima je 24 puta parao mreže suparnika pritom upisavši tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo