NOVITET IZ MAKSIMIRA / Po ulaznicu s rodnim listom ili zdravstvenom iskaznicom!?

Image
Foto: Pixsell

Sve one koji su se htjeli dočepati jeftine ulaznice za 4. pretkolo Lige prvaka protiv Maribora dočekao je hladan tuš na blagajnama maksimirskog stadiona. Iz Dinama su zakomplicirali kupnju karata što je izazvalo bijes okupljenih navijača.

20.8.2012.
15:33
Pixsell
VOYO logo

Posljednji korak ka ulasku u skupine najelitnijeg europskog klupskog natjecanja zagrebački će Dinamo morati napraviti protiv slovenskog prvaka.

Ulaznice za dvoboj protiv Maribora već su tradicionalno po diskontnoj cijeni - sjeverna i istočna tribina po kunu, dok je Zapad 10 kuna - no iz Maksimirske 128 su se 'dosjetili' uvesti i neke novitete koji su razbjesnili navijače!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki navijač može kupiti najviše dvije ulaznice, ali u tom slučaju mora predočiti dvije važeće osobne iskaznice. Što znači da Dinamov navijač iz Dugog Sela, ili Zaprešića, ili Petrinje... ne može kupiti ulaznice za svoju navijačku ekipu, već svi moraju biti prisutni na licu mjesta.

Isto tako, maloljetni navijači su također dužni pokazati identifikacijski dokument što je izazvalo revolt kod mnogih očeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Iza podneva kolona navijača u redu pred blagajnom bila je već 'kilometarska', a živci modrog navijačkog puka na granici pucanja. Stoga su se posebnim priopćenje vezanim za novonastalu situaciju odlučili javiti iz Dinama:

"Uslijed brojnih upita i nastalih nesporazuma na blagajnama pod južnom tribinom ističemo sljedeća pravila za kupovinu ulaznica za prvu utakmicu play-offa Lige prvaka Dinamo - Maribor za maloljetne osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupovina ulaznica za maloljetne osobe organizirana je na način da će isti prilikom kupnje ulaznice za spomenutu utakmicu morati na blagajni predočiti rodni list ili zdravstvenu iskaznicu.

Jednako tako, napominjemo da je prilikom kupnje ulaznice (punoljetne osobe) potrebno predočiti važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu, dok zdravstvena iskaznica i vozačka dozvola nisu službeni dokumenti te neće biti uvaženi prilikom kupnje ulaznice. Jedna osoba može kupiti maksimalno dvije ulaznice, ali za svaku ulaznicu mora predočiti važeći službeni dokument.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem ispričavamo se svim navijačima koji su na blagajnama bili u nemogućnosti kupiti ulaznicu zbog nastalog nesporazuma", stoji u priopćenju na službenim stranicama GNK Dinamo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo