DALEKOMETNA PALJBA / Pletikosa, oprez! Ovo je najjače oružje Islanđana

Image
Foto: voetbalzone.nl

U samo nekoliko dana islandski nogometaši postali su 'tražena' roba na internetu. Čak dvojica islandskih reprezentativaca su se istaknula fenomenalnim pogocima u klupskom dresu pokazavši otkud prijeti najveća opasnost za hrvatsku obranu.

5.11.2013.
11:29
voetbalzone.nl
VOYO logo

Uoči predstojećih dvoboja u dodatnim kvalifikacijama protiv Hrvatske islandski izbornik, Šveđanin Lars Lagerbäck, ima puno razloga za zadovoljstvo. Njegovi izabranici su u odličnoj formi, a dokazali su to i ovoga vikenda igrama u svojim klubovima.

U subotu je pravu golčinu za AZ Alkmaar postigao Johann Berg Gudmundsson. 23-godišnji islandski napadač je u 65. minuti potegnuo s nekih 30-ak metara i zakucao loptu u mrežu suparničkog vratara za konačnih 2:0 protiv ADO Den Haaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko dana ranije se vrhunskim potezom i pogotkom istaknuo najbolji islandski nogometaš Gylfi Sigurdsson, koji je bio strijelac u susretu Carling Cupa protiv Hull Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, način na koji su postignuta oba pogotka dovoljno je upozorenje Stipi Pletikosi i hrvatskoj obrani uoči važnih susreta.

Poanta: Ne ostavljati Islanđane bez bloka ni na 30-tak metara od gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike