PJACU ČEKA TEŠKA BORBA ZA MJESTO U MOMČADI: / 'Tu su Rebić, Perišić, Mandžukić, Kramarić, ali važno je samo jedno'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Krilni napadač usredotočen je na SP i ne želi razmišljati o klupskoj budućnosti.

1.6.2018.
8:42
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavila je s pripremama u Rovinju. U četvrtak je izbornik Zlatko Dalić po prvi put imao kompletnu momčad na okupu jer su u kamp stigli finalisti Lige prvaka Luka Modrić, Mateo Kovačić i Dejan Lovern.

Odlična je vijest i da su svi igrači zdravi. Jedan od onih koji je zbog ozljede bio dugo izvan pogona je Marko Pjaca. Sada je opet spreman i nakon Eura 2016. s Vatrenima ide na novo veliko natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan zdravljem

"Zadovoljan sam svojim zdravljem i to je najvažnije. Minutaža u Schalkeu nije bila onakva kakvu sam očekivao, no ono što sam igrao - dobro sam iskoristio. Sretan sam što sam ovdje, koncentriran sam na Svjetsko prvenstvo i nadam se dobrim rezultatima, ne razmišljajući sada o klupskoj budućnosti. Igrao sam na SP-u U-20, prošlo EP mi je bilo sjajno iskustvo, a ovo će mi biti prvo pravo Svjetsko prvenstvo", kazao je krilni napadač, čije riječi prenosi službena stranica HNS-a.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

IZBORNIK DALIĆ KONAČNO DOČEKAO I SVOG KAPETANA: Modrić stigao u Rovinj

Image

IZBORNIK DALIĆ KONAČNO DOČEKAO I SVOG KAPETANA: Modrić stigao u Rovinj

Potom se osvrnuo na svoj status u momčadi.

"Uvijek postoji borba za pozicije, s Rebićem, Perišićem, Mandžukićem, Kramarićem... borimo se za minutažu, pri čemu je važno pomoći momčadi, bez obzira tko igra. Ja mogu igrati i desno i lijevo, i u špici napada. Prvi nam je ispit sada Brazil i usredotočeni smo na tu utakmicu, nadam se da ćemo je dobro odraditi. Potom ćemo se pripremiti za Senegal, a onda za SP", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo