ISPOVIJEST HARRYJA REDKNAPPA / 'Pišem kao dvogodišnjak i nemam pojma što je email'

Image

Harry Redknapp jedva da zna pisati, nema pojma što je to "email", a ne zna se niti služiti računalom. "Ja sam 'najšlampavija' osoba na svijetu, sram me je to reći, ali je istina", izjavio je Redknapp

26.1.2012.
19:50
VOYO logo

Trener Tottenhama HarryRedknapp jedva da zna pisati, nema pojma što je to "email", a ne zna se niti služiti računalom, moglo se čuti u četvrtak na sudu u londonskom Southwarku, gdje se vodi postupak protiv Redknappa zbog utaje poreza.

"Nikad u životu nisam napisao pismo, jer pišem kao dvogodišnjak i nemam pojma o pravopisu. Ne mogu čak niti ispuniti prijavu igrača za utakmicu, možete pitati bilo koga u klubu. Ja sam 'najšlampavija' osoba na svijetu, sram me je to reći, ali je istina", kazao je Redknapp istražiteljima 2009. godine, a snimka tog iskaza objavljena je na sudu.

I nije to sve, Redknapp je kazao da se "ne zna služiti računalom, da nema pojma što je to email, da nikad u životu nije poslao fax poruku, niti SMS".

Posebno je čudan njegov odnos prema novcu. "Već godinama nisam vidio svoje platne liste, o svemu brigu vodi moj knjigovođa, kojeg 'masno' plaćam. On ispisuje čekove za mene i moju suprugu, plaća moje račune, moglo bi se reći da on vodi brigu o mom životu", izjavio je trener Tottenhama, za koji igraju hrvatski nogometni reprezentativci Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka.

Redknapp odlučno odbacuje optužbe o utaji poreza, a u petak će biti nastavljeno suđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo