TO MOŽE SAMO ČAROBNJAK / Pique: Stvarno smo sretni što imamo Messija!

Image
Foto: Pixsell

Katalonski stoper Gerard Pique nakon teške utakmice protiv PSG-a još jednom je rekao ono što svi znaju - bez Messija se ne igra.

11.4.2013.
8:25
Pixsell
VOYO logo

"Stvarno smo sretni što imamo Lea i normalno je da smo ga iskoristili. Njegova prisutnost na terenu nam je vrlo važna, jer on je baza naše ekipe. Može zabiti gol, dodati pravu loptu. Može sve! Govorimo o najboljem nogometašu svijeta", izjavio je nakon utakmice u kojoj je Barcelona protiv PSG-a jedva izvukla prolaz u polufinale Lige prvaka katalonski stoper Gerard Pique.

Messi je na travnjak  na Nou Campu utrčao u 62. minuti i inicirao akciju iz koje je Pedro pogodio za izjednačenje i prolaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez Messija katalonska ljepotica je izgledala posve beskrvno. Jedva je držala korak s Parižanima koji su u  50. minuti poveli nakon dvostrukog proigravanja Ibrahimovića i Pastorea, a Argentinac je ušao u kazneni prostor i iskosa svladao Valdeza.

Ulaskom argentinskog 'Čarobnjaka' igra Barcelone je bitno živnula.U 66. minuti Sirigu brani udarac Inieste iz blizine, a u 70. minuti Messi je proigrao Villu, koja ostavlja za Pedra, a napadač Barcelone neobranjivo pogađa sami kut za izjednačenje na 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokraja se ništa nije događalo, Barca je čuvala loptu i prolaz u željeno polufinale, a PSG je potvrdio da nije slučajno stigao do četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo