ZIMKSA PAUZA U BUNDESLIGI / Petrić zabio za pobjedu HSV-a

Image

U 17. kolu nogometne Bundeslige, posljednjemu uoči zimske pauze, Mladen Petrić zabio jedini pogadak u utakmici HSV-a i Eintrachta na Nordbank Areni za pobjedu domaće momčadi 1-0.

13.12.2008.
18:14
VOYO logo

Mladen Petrić zabio je u 59. minuti utakmice HSV-a i Eintrachta na Nordbank Areni jedini pogodak za pobjedu domaće momčadi 1-0.

U 17. kolu nogometne Bundeslige, posljednjemu uoči zimske pauze koja će trajati do kraja siječnja, momčad Martina Jola igrala je vrlo loše.  Mladen Petrić još jedanput je izvukao HSV, pospremivši u mrežu ubacivanje Piotra Trochowskog. Bacio se poput lastavice na loptu sa sedam metara udaljenosti od gola i pucao u ruke gostujućem vrataru Pröllu. Ovaj je stigao samo proslijediti je u malu mrežicu svog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to osmi bundesligaški gol Petrića ove sezone i 14. ukupno u HSV-ovu dresu. Ono najznačajnije: sedam od osam golova Petrić je ugradio u šest minimalnih pobjeda HSV-a (po gol razlike). Ispada da je izravno donio Hamburžanima 12 bodova, obzirom da je šest remija odlučujućim golovima pretvorio u šest pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo