ČETVRTFINALE EUROPSKE LIGE / Petrić i Van Nistelroy donijeli prednost HSV-u

Image

Napadači HSV-a u tri minute preokrenuli su rezultat i donijeli prednost 2:1 nad Standardom uoči uzvrata u Liegeu.

1.4.2010.
20:49
VOYO logo

Tri od četiri utakmice prvih susreta četvrtfinala Europske lige okončane su rezultatom 2:1, a slavili su domaćini. Tek je utakmica španjolskih klubova Valencije i Atletica iz Madrida okončana remijem 2:2.

Nakon što je Mbokani doveo gostujući Standard u vodstvo u 31. minuti, u 42. je iz penala za HSV poravnao naš Mladen Petrić. Svega tri minute kasnije novu radost domaćinima pogotkom je donio Ruud van Nistelrooy za slavlje HSV-a 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je odlično krenulo ui Liverpoolu na gostovanju kod Benfice. Rani pogodak, već u 9. minuti postiže Agger, "Redsi" su kontrolirali utakmicu, da bi u 31. minuti zbog crvenog kartona Babela Liverpool ostao s igračem manje.

Iako Englezi nisu bili potčinjena močad, Benfica rezultat preokreće jedanaestercima. Dvostruki strijelac bio je Cardozo (59., 79.) za 2:1 Benfice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fulhamu je bilo dovoljno četiri minute da u Londonu dođe do uvjerljivog 2:0 vodstva nad Wolfsburgom. Za Engleze je prvo pogodio Zamora u 59. minuti, a potom i  Duff u 63. Međutim, da uzvrat ipak bude neizvjestan u Njemačkoj pobrinuo se Madlung koji je pogodio minutu prije kraja.

Madridski Atletico je u dva navrata dolazio do vodstva, no domaća Valencia je oba puta znala pronaći način kako rezultat izjednačiti. Nakon što je prvi dio okončan bez pogodaka, mrežu domaćina načeo je Forlan u 59. minuti. No, radost gostiju nije dugo trajala, već osam minuta kasnije rezultat je poravnao Fernandes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, pet minuta kasnije Lopez ponovno dovodi u vodstvo Atletico, a remi Valenciji pogotkom osigurava Villa u 82. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo