UBOJITI HRVATSKI TANDEM / Petrić i Olić za 1. mjesto HSV-a

Image

Hrvatski reprezentativni dvojac svome klubu donio nova tri boda za prvo mjesto u skupine F Lige Uefa.

17.12.2008.
20:54
VOYO logo

Odigrane su utakmice posljednjeg kola u skupinama E, F, G i H Lige Uefa.

U skupini F HSV je pobijedio Aston Villu 3:1, a strijelci za domaćine su, kao i dosad u ovom natjecanju, bili Ivica Olić i Mladen Petrić. Za 1:0 stijelac je u 18. minuti bio Petrić, a druga su dva pogotka, u 30. i 57. minuti, djelo Olića. Počasni pogodak za goste postiže Delfounesco u 83. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački je klub tako osvojio 1. mjesto u skupini ispred Ajaxa i Aston Ville, koji također nastavljaju natjecanje u Ligi Uefa. Nizozemci su kod kuće odigrali 2:2 sa Slavijom.

U skupini E Portsmouth je golovima Croucha (40, 42) i Hreidarssona (90) pobijedio Heerenveen 3:0, dok su MIlan i Wolfsburg podijelili bodove. Bilo je 2:2. U drugi dio natjecanja prolaze Wolfsburg, kao prvi, te Milan i Braga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U grupi G St.Etienne je kod kuće odigrao 2:2 s Valencijom. Francuzi su osvojili prvo mjesto u skupini, ispred Valencije, dok je iznenađujućom 1:0 pobjedom kod Bruggea daljnje natjecanje izborio FC Kopenhagen. Belgijancima je za prolaz bio dovoljan i bod, no do njega nisu uspjeli doći.

U skupini H prolaz je već ranije izborio CSKA, koji ima maksimalnih 12 bodova. Uz Ruse dalje prolaze Deportivo i Lech. Španjolci su kod kuće pobijedili Nancy 1:0, a Poljaci su istim rezultatom slavili na gostovanju kod neuvjerljivog Fayenoorda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo