Prvak otkrio u kojem se malom sportu masovno namještaju rezultati

Peterostruki svjetski prvak u snookeru, Englez Ronnie O'Sulliven, otkrio je u svojoj autobiografiji da je namještanje susreta snažno zahvatilo i njegov sport...

11.10.2013.
15:27
VOYO logo

Osramoćeni snookeraš Stephen Lee, koji je suspendiran na 12 godina zbog namještanja čak sedam mečeva u razdoblju između 2008. i 2009. godine, nije, tvrdi O'Sulliven, jedini koji se bavi ovim mutnim poslovima. Čak je i peterostrukom prvaku bio ponuđen veliki novac da pusti nekoliko partija.

"Jednog me dana nazvao neki čovjek i rekao mi da bi volio prošetati po šumi sa mnom. Tijekom razgovora mi je otkrio da mi nudi 20 tisuća funti za nekoliko večeri slabijih igara. Ako bi se itko mogao izvući s namještanjem onda bih to mogao ja. Mogao sam to napraviti, ali se nakon toga ne bih mogao pogledat u ogledalo. Znam da mnogi igrači namjerno puštaju mečeve, ali ne znam iz kojeg točno razloga", napisao je O'Sulliven.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, do ove je informacije došla i engleska policija, koja je nakon toga objavila da će vjerojatno pozvati slavnog snookeraša na ispitivanje, kako bi pokušala stati na kraj mafiji koja kvari draž sporta.

//www.youtube.com/embed/kt2b4aq-7-I

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo