wolfsburg obranio drugo mjesto / Perišić trostruki asistent, Schalke potopio Stuttgart

Image
Foto: AP

Perišić se istakao dodavanjima zgoditke De Bruyneu (4), Dostu (69) i Arnoldu (85), a do 66. minute je igrao i Ivica Olić.

6.12.2014.
18:18
AP
VOYO logo

Nogometaši Wolfsburga obranili su drugo mjesto u Bundesligi pobjedom u 14. kolu kod Hannovera s 3-1, a asistent za sva tri zgoditka gostiju bio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Perišić se istaknuo dodavanjima za zgoditke De Bruyneu (4), Dostu (69) i Arnoldu (85), a do 66. minute je igrao i Ivica Olić. Wolfsburg se s devetim trijumfom u prvenstvu učvrstio na drugom mjestu i sada zaostaje četiri boda za prvoplasiranim Bayernom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim susretima, Borussija (M) je prekinula seriju od tri izgubljena dvoboja svladavši na svom terenu Herthu s 3-2, dok je uvjerljivu pobjedu u Stuttgartu ubilježio Schalke (0-4).

Bayern je u Muenchenu slavio protiv Bayer Leverkusena s 1-0 i opet se odvojio na vrhu ljestvice Bundeslige. Bayern nije briljirao protiv 'apotekara', a pobjednički zgoditak postigao je Franck Ribery u 51. minuti. Cijelu utakmicu za Bayer odigrao je hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je s 11. pobjedom ove sezone opet na sedam bodova prednosti ispred drugoplasiranoga Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo