PEP I MOURINHO KREĆU U RAT ZA HRVATA: / 'Već bi u siječnju mogao prijeći u Englesku'

Image

Real je spreman odreći se usluga Hrvata već u siječnju dođe li zadovoljavajuća ponuda.

19.12.2017.
14:13
VOYO logo

Engleski velikan Manchester United i vodeća momčad Premeir lige Manchester City navodno su zainteresirani za veznog igrača Real Madrida i hrvatske reprezentacije Matea Kovačića. Senzacionalnu vijest objavio je u ponedjeljak španjolski tabloid Don Balon, a prenijelo ju je mnoštvo britanskih medija.

Manchester City traži zamjenu za Yayu Toura, a Unitedu je u veznom redu potreban još jedan kreativac pogotovo jer će Michael Carrick na ljeto otići, a Marouaneu Fellainiju istječe ugovor. Stoga Jose Mourinho želi igrača koji će pomoći Paulu Pogbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real ga spreman prodati

Španjolci navode da Pep Guardiola želi ojačati vezni red za drugu polovicu sezone, ali da ne želi potrošiti previše te da u Kovačiću vidi takvog igrača. City želi iskoristiti činjenicu da Hrvat nije standardan prvotimac i da priliku dobiva na kapaljku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako United se navodno također raspitivao za bivšeg veznjaka Intera i pokušat će ga nagovoriti na dolazak tijekom siječnja. Don Balon tvrdi da bi Real mogao prodati Hrvata ako dođe dobra ponuda iako ga Zinedine Zidane vidi kao važnog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo