Vraća se Ivaniševićeva najdraža 'žrtva': 'Sigurno ću biti najgori'

12.1.2014.
15:57
VOYO logo

Novak Đoković u obranu naslova na Australian Openu krenut će protiv Slovaka Lukaša Lacka. Srpskom tenisaču ždrijeb je otvoren jer u drugom dijelu ždrijeba su smješteni Rafael Nadal, Andy Murray, Roger Federer, Juan Martin del Potro...

"To ne utječe na moju pripremu za mečeve. Znam da me očekuje velika vrućina, ali ja želim ući u povijest, a to ću učiniti ako osvojim naslov, što mi je dodatni motiv", rekao je Đoković, koji u Melbourneu lovi peti naslov, četvrti uzastopni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi put na Grand Slamu uz njega će biti novi trener, Boris Becker.

"Bilo je priče da započnem suradnju sa Peteom Samprasom, ali smo se ipak odlučili za Beckera", rekao je Novak te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U početku nisam znao kako da se odnosim prema njemu, ali brzo smo se uklopili što će se, vjerujem, vidjeti po rezultatima na velikim turnirima", zaključio je srpski tenisač.

U prvom kolu Australian Opena nastupit će tri hrvatska tenisača, a dva će igrati međusobno. Naime, Ivan Dodig i Ivo Karlović idu jedan na drugog, dok će Marin Čilić drugo kolo tražiti preko Marcela Granollersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod tenisačica nade polažemo u Donnu Vekić, Anu Konjuh, Petru Martić, Ajlu Tomljanović i Mirjanu Lučić - Baroni.

Konjuh će na četvrtu nositelju Na Li, Vekić na Lucie Hradecku, Martić na Annike Beck, Tomljanović na Tadeju Majerič, a Lučić-Baroni čeka Sabine Lisicki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/_PBPyrx8c8w

Na Australian Openu će zaigrati i legendarni australski tenisač Patrick Rafter, protiv kojeg je Goran Ivanišević osvojio Wimbledon, i to u konkurenciji parova sa sunarodnjakom Lleytonom Hewittom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno ću biti najgori tenisač na turniru, ali ću igrati sa jednim od najboljih. To je kao da jedete čokoladu i brokulu", rekao je Rafter, koji se s Toura povukao 2002. godine.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo