Partizan demantovao kupovinu Zekstrinih odela

Klub optužio bivše čelnike crno-belih da žele da poremete pozitivnu atmosferu u Humskoj 1

20.2.2013.
17:52
VOYO logo

FK Partizan je objavio saopštenje za javnost u kojem demantuje da je kompaniji Zekstra, čiji je vlasnik prvi čovek crno-belih Dragan Đurić, plaćeno 500.000 evra za odela.

- U poslednjih godinu dana nekoliko bivših radnika kluba neprestano pokušava da proturi u javnost razne laži i neistine o radu kluba, sa ciljem da se poremeti pozitivna atmosfera koja vlada u Partizanu i da se devalviraju do sada ostvareni rezultati. Čineći to oni žele da pomognu sportskim rivalima da Partizan skinu sa trona, što im je i osnovni cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se radi o pojedincima bez bilo kakve podrške u strukturama kluba i bez intelektualnog i moralnog kredibiliteta, dnevni list Kurir je ipak naseo lažima i objavio 20. februara 2013. godine neistinite i besmislene informacije o navodnoj kupovini klupskih odela od kompanije Zekstra za iznos od 500.000 evra. Sve što je objavljeno u dnevnom listu Kurir o toj temi je notorna laž od prve do poslednje reči i ne zaslužuje komentar - navodi se u saopštenju FK Partizan.

Iz kluba iz Humske su najavili da će o eventualnim merama koje će se preduzeti protiv dnevnog lista Kurir odlučiti nadležni organi kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo