najveći derbi grčkog nogometa / Panathinaikos srušio Olympiakos, Petrić drugim golom potvrdio trijumf

Panathinaikos je poveo nakon autogola Arthura Masuakua u 49. minuti, a trijumf 'zelenih' potvrdio je Petrić 12 minuta prije kraja susreta

22.2.2015.
21:36
VOYO logo

U najvećem derbiju grčkog nogometa Panathinaikos je na stadionu Apostolos Nikolaidis pobijedio Olympiakos 2-1, a drugi pogodak za Pao postigao je bivši hrvatski reprezentativac Mladen Petrić u 78. minuti.

Panathinaikos je poveo nakon autogola Arthura Masuakua u 49. minuti, a trijumf 'zelenih' potvrdio je Petrić 12 minuta prije kraja susreta. Bio je to Petrićev sedmi pogodak ove sezone. Aktualni grčki prvak ublažio je poraz u šestoj minuti sudačke nadoknade, a strijelac je bio Alejandro Dominguez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrić je igrao do 89. minute, dok su druga dvojica hrvatskih nogometaša u redovima Panathinaikosa Danijel Pranjić i Gordon Schildenfeld odigrali cijeli susret.

Bio je to već uobičajeno susret visokih tenizija sa čak devet žutih kartona, a jedan od igrača koji su 'požutjeli' bio je i Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olympiakos je usprkos porazu zadržao vrh ljestvice sa 58 bodova, no Panathinaikos sada ima tri boda manje. Na trećem mjestu je PAOK sa 50 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo