JE LI OVO KRAJ SAPUNICE? / Pametniji popušta: Modrić se vratio treninzima Spursa

Zbog ovog Modrićevog poteza, kazna od 80.000 funti zbog neodlaska u Ameriku bit će mu smanjena, a trenersko osoblje napravit će plan ostatka njegovih priprema za novu sezonu u Premiershipu.

24.7.2012.
13:15
VOYO logo

Luka Modrić je ipak poslušao savjet mladog trenera i u utorak poručio upravi Tottenhama kako će početi trenirati. Time je prekinuo sapunicu i popustio nad pritiskom kluba koji mu je  neposlušnost i naplatio.

Hrvatski nogometaš neće otići u Ameriku gdje se ostatak momčadi nalazi na pripremama, već će trenirati individualno u londonskom klupskom kampu.

Zbog ovog poteza će mu kazna od 80.000 funti zbog neodlaska u Ameriku biti smanjena, a trenersko osoblje napravit će plan ostatka njegovih priprema za novu sezonu u Premiershipu.

Novi Tottenhamov trener AndreVillas-Boas je u SAD-a za engleski The Telegraph izjavio:

"Ovako ponašanje nogometaša, koji želi promjenu ili odlazak u drugi klub, nije novost. Mnogi su se tako ponašali. Ali, u ovom slučaju klub prvenstveno mora zaštiti sebe. Zato su uslijedile reakcije po kojima je Modrić kažnjen, jer njegovo je ponašanje napad na klub i disciplinu".

Hoće li Modrić ostati u Tottenhamu i dalje je neizvjesno, no prijelazni rok traje do 31. kolovoza pa može još biti obrata. Osim Reala, za njega su zaintersirani i Manchester United, Chelsea te PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo