OVO SU NAVIJAČI MILANA ČEKALI: / 'Odlučit ću sutra hoće li početi od prve minute. Još nema 90 minuta u nogama'

Image

U sastav Manchester Uniteda vraćaju se Paul Pogba i Edinson Cavani

17.3.2021.
17:30
VOYO logo

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović spreman je za uzvratni susret osmine finala Europske lige protiv Manchester Uniteda u četvrtak na San Siru, potvrdio je trener Rossonera StefanoPioli.

"Sretan sam što se ibrahimović oporavio i bit će u krugu kandidat za utakmicu," istaknuo je Pioli na internetskoj konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je u utorak normalno trenirao i očekuje se da će biti u sastavu. Šveđanin je zbog ozljede butnog mišića propustio posljednje četiri utakmice, uključujući i prvi duel s Manchester Unitedom prošlog četvrtka na Old Traffordu koji je završio 1-1.

"Odlučit ću sutra hoće li početi od prve minute. On još nema 90 minuta u nogama, ali važno je da se vratio," dodao je talijanski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

AC Milan's Croatian forward Ante Rebic (2ndL) celebrates with AC Milan's Italian defender Alessio Romagnoli (L), AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic and AC Milan's Spanish forward Samuel Castillejo (R) after scoring during the Italian serie A football match AC Milan vs Crotone on February 7, 2021 at the San Siro stadium in Milan.,Image: 589429892, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Međutim, još uvijek je upitno hoće li nastupiti Ante Rebić, Mario Mandžukić, Davide Calabria i Rafael Leao.

S druge strane u sastav Manchester Uniteda vraćaju se Paul Pogba i Edinson Cavani, dok je Anthony Martial otpao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su jučer normalno trenirali, vidjet ćemo kako će reagirati. Međutim, svi su na raspolaganju osim Martiala koji sigurno neće igrati," istaknuo je Unitedov menadžer Ole Gunnar Solskjaer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo