OSTALO JOŠ ŠEST RUNDI /

'Ovo je kao boks, gubimo, ali želimo ih nokautirati'

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Igrači Dinama su u ponedjeljak navečer u Beču odradili službeni trening uoči uzvratne utakmice zadnjeg pretkola Lige prvaka protiv Austrije, koja je na rasporedu večeras u 20.45 sati. Kapetan Joe Šimunić usporedio je Dinamovu situaciju s boksačkim mečom u 12 rundi.

27.8.2013.
12:07
Marko Prpić/Pixsell
VOYO logo

"Sreća je što imamo priliku popraviti ono što smo prošli tjedan loše napravili. Iskreno, već pet dana razmišljam o ovoj utakmici i rekao bih da je ovo kao boks, šest rundi je iza nas, gubimo na bodove, ali još je šest ostalo pred nama i želimo ih nokautirati", izjavio je Josip Šimunić.

Na posljednjem treningu je bila sjajna atmosfera što sigurno ohrabruje trenerski dvojca Zoran Mamić - Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvih 15 minuta bilo je otvoreno za predstavnike medija, a potom su 'Modri' iza zatvorenih vrata radili posljednje pripreme za uzvratnu utakmicu zadnjeg pretkola Lige prvaka protiv Austrije, koja je na rasporedu večeras u 20.45 sati, objavljeno je na internetskom portalu Dinama.

"Čeka nas teška utakmica u kojoj želimo isprati gorak okus koji je ostao iz prve utakmice u kojoj nismo bili pravi. Napravit ćemo sve za dobar rezultat, a hoće li to biti dovoljno za konačnu pobjedu, vidjet ćemo. Želimo biti puno agresivniji i čvršći, te kontrolirati igru i raditi pritisak. Obavili smo puno pojedinačnih razgovora kako bi igrače uvjerili da imaju pojedinačnu kvalitetu, ali to je lakše reći nego napraviti. Sigurno ćemo biti bolji nego u prvom susretu, jer ne možemo odigrati još jednu tako lošu utakmicu. Pretpostavljam da će Austrija igrati kao u Zagrebu, imaju prednost 2-0, obrambenom igrom su došli do nje i nemaju razloga puno mijenjati", izjavio je u ponedjeljak navečer na službenoj konferenciji za novinare sportski direktor Dinama Zoran Mamić, koji zajedno s Krznarom privremeno vodi prvu momčad nakon odlaska Krune Jurčića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo