STARE POPUT VINA / Ovi 'starci' još nisu za mirovinu

Image
Foto: AP Images

Veterani Boston Celticsa upsjeli su se plasirati u finale Istočne konferencija nakon što su u odlučujućem sedmom susretu svladali Philadelphia 76erse sa 85:75.

27.5.2012.
12:03
AP Images
VOYO logo

U odlučujućoj, sedmoj utakmici košarkaši Boston Celticsa su na domaćem terenu svladali Philadelphia 76erse sa 85:75, te su se sa 4:3 u pobjedama plasirali u finale Istočne konferencije NBA lige gdje ih čeka Miami Heat predvođen LeBronomJamesom.

Bila je to izjednačena utakmica, a dvije minute prije kraja Boston se odvojio na deset razlike (78-68), i nakon toga Sixersi više nisu imali snage za preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak Bostona bio je "playmaker" RajonRondo, koji je upisao 18 koševa, 10 skokova i 10 asistencija, a Kevin Garnett je dodao 18 poena i 13 skokova.

Kod Philadelphije AndreIguodala ubacio je 18 poena, a EltonBrand i JrueHoliday po 15 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone Miami je u drugom krugu doigravanja izbacio Boston sa 4:1 u pobjedama. "Prošla sezona je odavno zaboravljena, ove godine mi smo potpuno drugačija ekipa i vjerujemo da možemo dobiti Miami. Ako smo došli do konferencijskog finala, onda sam siguran da možemo otići do kraja. Idemo završiti posao", kazao je Rondo.

U finalu Zapada igraju San Antonio i Oklahoma City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo