OVE GODINE DVA PUTA GUBILI OD NJIH, ALI IZBORNIK TUCAK VJERUJE: / 'Ma, bolji smo od Talijana!'

Image
24.7.2017.
19:12
VOYO logo

Hrvatska je dosad na Svjetskom prvenstvu zabilježili tri pobjede, protiv reprezentacija Amerike, Rusije i Japana, a time izborili su prvo mjesto u skupini D čime su se direktno plasirali u četvrtfinale, izbjegavši time odigravanje utakmica osmine finala.

Dva puta gubili ove godine

Suparnik četvrtine finala odlučivao se između domaćina Mađarske i reprezentacije Italije, a kako je njihov međusobni ogled završio izjednačenim rezultatom, u tom se slučaju nije gledala ukupna gol razlika, već tko je s više gol razlike dobio trećeg u skupini.Italija je kao druga iz skupine B u razigravanju za četvrtfinale bila bolja od Kazahstana s 12-7, osiguravši dvoboj s Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekuje nas vrlo dobra reprezentacija, odlično pokrivena na svojim pozicijama. Ove godine s njima imamo dvije izgubljene utakmice, i s turnira, i iz prijateljskog susreta, pa nam je to dovoljno upozorenje da maksimalno motivirano i jako uđemo u utakmicu. Ipak, vjerujem da ukoliko bude sve kako treba, Hrvatska je kvalitetnija reprezentacija i mi smo ti koji smo bliže pobjedi. No u svakom slučaju nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica", rekao je izbornik Ivica Tucak.

Više dana za pripreme

Izbjegavši osminu finala reprezentacija je imala nekoliko dana više za pripremiti se za utorak, kada u 22 sata uskaču u bazen s Talijanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atmosfera u momčadi je odlična, nestrpljivo očekujemo četvrtfinale i utakmicu s Italijom. U prošlih nekoliko utakmica skupine primijetili smo prve grupice naših navijača, čiji nam dolazak puno znači i koji nam je bio dodatan vjetar u leđa", rekao je reprezentativac Ante Vukičević.

"Osjeća se lagana nervoza sada pred utakmicu s Italijom, ali to je ona pozitivna nervoza, jedva čekamo da započne utakmica. Osjećamo se spremni i nadamo se pobjedi", potvrdio je reprezentativac Luka Lončar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo