teška odluka za brbića / Otkaz Poklepoviću, Vučević vodi Hajduk do ljeta

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Vučević će voditi momčad Hajduka do konca sezone nakon što je Stanko Poklepović smijenjen nakon svega dva mjeseca

13.4.2015.
14:56
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević od danas ima još jednu funkciju i to onu trenersku, službeno je to potvrđeno na konferenciji za medije koja je danas održana na stadionu Poljud.

Vučević će voditi momčad Hajduka do konca sezone nakon što je Stanko Poklepović smijenjen nakon svega dva mjeseca. Predsjednik Hajduka Marin Brbić je rekao kako je odluka bila teška i da je Poklepović dobro radio svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvalni smo mu što je kao hajdučki vojnik uskočio kada je najviše trebalo. Sve je učinio, no nažalost je rezultat izostao. Odlučili smo da momčad preuzme sportski direktor Goran Vučević koji će na klupi ostati do ljeta", otkrio je Brbić.

Na dosadašnjem radu Poklepoviću se zahvalio i Goran Vučević preuzevši na sebe odgovornost za loše rezultate jer on je bio taj koji ga je pozvao da bude trener, te dodao kako je jedini razlog njegovog odlaska rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nismo očekivali. Nismo se nadali ovome. Bodovi nam nedostaju i to nas je dovelo do ovoga. Politika kluba koju sam provodio uvijek je bila da igraju mladi. Treneri su možda procijenili da ti mladi nisu u stanu donijeti bodove. Stanko je htio najbolje, nažalost, za pravo vam daje rezultat", kazao je Vučević.

Dodao je i kako nije želio postati trener i da ne zna tko će biti u stožeru. Kao vojnik kluba, nastavio je, ne da sam morao, nego nije bilo dileme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo imali nikakvo rješenje izvan kluba, ne želim ni bježati od odgovornosti. Imali smo korektan razgovor sa Stankom, naša je želja da ostane u klubu, on je želio kratak odmor, da se makne od kluba", zaključio je Vučević najavivši kako će se i dalje oslanjati na mlade snage i da će u utorak ujutro s igračima odigrati prvi trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike