ZNATE LI ZAŠTO JE VALENTINOVO POSEBAN DAN ZA KOSTELIĆE? / Ivica u emotivnoj objavi podsjetio što im se sve tada dogodilo

Image
Foto: AFP

'Valentinovo je uvijek bio poseban dan za moju obitelj...'

14.2.2020.
19:42
AFP
VOYO logo

Najuspješniji i najtrofejniji hrvatski skijaš u povijesti, Ivica Kostelić na Facebooku je objavio status u kojem je podsjetio na sve uspjehe koje su on i njegova još uspješnija sestra Janica Kostelić, ostvarili baš na samo Valentinovo.

"Valentinovo je uvijek bio poseban dan za moju obitelj. Moja sestra je osvojila svoju prvu olimpijsku medalju na Valentinovo 2002., ja sam osvojio svoju prvu olimpijsku medalju na Valentinovo 2006. Ja sam osvojio svoju zadnju i našu desetu Olimpijsku medalju 2014. godine", napisao je Ivica Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Janica Kostelić osvojila je ukupno šest medalja na Olimpijskim igrama, četiri zlatne i dvije srebrne, a svih pet medalja na SP-ima bile su zlatne. Tri puta je osvajala Svjetski kup i ima sedam malih globusa. Karijeru je nažalost okončala zbog zdravstvenih problema s 24 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica je puno duže ostao na skijama, sve do veteranskih godina i postao je jedan od najboljih skijaša svih vremena. Međutim, nikada nije uspio osvojiti zlato na OI. No, zato ima četiri srebra sa OI, jedno zlato, srebro i broncu sa SP-ova, a vlasnik je i naslova prvaka u Svjetskom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo