FOTO: / Stravičan pad na stazi, djevojka hitno prebačena u bolnicu

U utorak su se prve medalje u Sočiju dijelile na natjecanju u slobodnom skijanju u disciplini akrobatske figure (slopestyle), a zlato je osvojila Kanađanka Dara Howell s osvojenih 94.20 bodova.

11.2.2014.
13:10
VOYO logo

Srebro je osvojila Amerikanka Devin Logan s 85.40 bodova, a broncu Kanađanka Kim Lamaree sa 85 bodova.

I dok su dvije Kanađanke imale velikog razloga za slavlje, njihova sunarodnjakinja Yuki Tsubota u finalu je doživjela težak pad, nakon kojeg je hitno prevezena u bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon prve runde finala, Tsubota je bila na šestom mjestu, pa je u drugoj krenula na sve ili ništa. Nažalost, to nije završilo dobro, te je doživjela težak pad koji je izgledao zaista stravično. Nakon akrobacije u zraku Tsubota je s velike visine pala na stražnjicu, te se nekoliko put prevrnula oko svoje osi udarivši pritom nekoliko puta rukama i leđima o tlo. Ostala je nepomično ležati na snijegu s bolnom grimasom na licu.

Liječnici su odmah reagirali i 20-godišnjoj Kanađanki pružili pomoć. Ubrzo je prevezena u obližnju bolnicu iz koje su ipak stigle dobre vijesti. Naime, Tsubota nema ozbiljne ozljede i brzo će se oporaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo