Zagrepčani krivo razumjeli Slovenca pa ga izvrijeđali!

Bila je to još jedna večer za pamćenje u Domu sportova. Navijači Medveščaka u velikoj su akciji prikupili više od 600 kg pomoći u hrani i proizvodima za pomoć radnicima Đakovštine!

24.10.2011.
13:16
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka neočekivano su prosuli bodove protiv Jesenica. Slovenci su pred 6500 navijača u Ledenoj slavili 1:0 (0:0, 0:0, 0:1), a jedini pogodak postigao je igrač s prezimenom - Pusa!

Heroj utakmice bio je Gašper Krošelj, slovenski vratar koji je prošle četiri sezone nosio dres Medveščaka. Imao je čak 38 obrana, pa je na kraju, kako je običaj u hokeju, srušio gol na led. No, zagrebačka publika shvatila je to kao provokaciju, te počela nepotrebno skandirati 'Krošelj, cigane, Krošelj, cigane'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Duboko se ispričavam navijačima ako sam ih povrijedio, obožavam zagrebačku publiku i žao mi je što su krivo protumačili moje spuštanje gola na led. Medveščak je moj dom, tako sam se i osjećao u Ledenoj", rekao je Krošelj te dodao:

"Imao sam veliki motiv dokazati se, napredovao sam u odnosu na prošlu sezonu jer u Jesenicama imamo stalno na raspolaganju trenera vratara".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se Krošelj preko trenera Raymonda ispričao i svojim bivšim suigračima. Iako, nije imao zbog čega, samo je radio svoj posao.

Druga ljepša priča ove večeri odigrala se prije utakmice. Zbog izuzetno teške situacije u kojoj su se našli radnici Đakovštine, Medvjedi su pozvali svoje navijače i građane Zagreba na jednu skromnu ljudsku gestu i pomoć radnicima i njihovim obiteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo stoga organizirano je skupljanje pomoći u obliku nekvarljivih prehrambenih, ali i drugih namirnica uoči sinoćnje utakmice zagrebačkog Medveščaka i slovenskih Jesenica u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Kao i mnogo puta do sada, građani Zagreba pokazali su svoje veliko srce, u samo sat vremena trajanja akcije prikupljeno više od 600 kilograma pomoći u hrani i namirnicama - brašnu, mlijeku, tjestenini, riži, ulju, konzerviranoj hrani, šećeru, slatkišima, ali i stvarima za osobnu higijenu. Prikupljena pomoć će već u ponedjeljak oko 13 sati biti dostavljena radnicima u Đakovu zahvaljujući klupskom partneru - logističkoj tvrtki TRAST koja je samo za ovu priliku organizirala svoja transportna vozila za prijevoz prikupljene pomoći.

Igrači i svi djelatnici KHL Medveščak Zagreb zahvaljuju svima koji su sudjelovali u ovoj humanitarno-sportskoj priči!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110180668006 arti-201110211024006 arti-201110160349006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo