VODILI SU BITKE, A SAD MU SE POKLONIO: / Dirljiva poruka Kostelićevog rivala: 'Bila mi je čast boriti se s tobom'

Image

Dugogodišnji suparnik i prijatelj Ivice Kostelića, talijanski skijaš Massimiliano Blardone, putem je Instagrama odao priznanje najboljem hrvatskom skijašu svih vremena Ivici Kosteliću.

14.1.2017.
14:18
VOYO logo

Ivica Kostelić jučer je, između slaloma i spusta kombinacije u Wengenu, za njemačku televiziju ARD objavio da završava karijeru u Svjetskom kupu. Wengen je za njega oduvijek bila najdraža utrka, mjesto gdje je ostvario ukupno 6 pobjeda. Četiri u slalomu i dvije u kombinaciji. Da će to biti njegova zadnja utrka vidjelo se i po ulasku u cilj kada je dugo pozdravljao gledatelje.

IVICA KOSTELIĆ OBJAVIO PREKID KARIJERE: ‘Gotovo je, ovo je bila zadnja utrka u mojoj karijeri’

Nakon što se doznalo da je Ivica odvozio svoju posljednju utrku u Svjetskom kupu, fanovi legendarnog hrvatskog skijaša porukama su zatrpali društvene mreže u kojima čestitaju Ivici na veličanstvenoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

VELIČANSTVENI HRVAT: Prisjetite se najvećih uspjeha Ivice Kostelića i trenutka kada je šokirao svijet

Jedan od onih koji je također iskazao priznanje Kosteliću je bivši talijanski skijaš Massimiliano Blardone, inače Ivičin rival u veleslalomu. On je na svom Instagram profilu napisao:

"Ivice, hvala ti na prekrasnoj karijeri. Tvoji uspjesi rezultat su, ne samo velikog talenta, nego i velike odlučnosti, snage volje i napornog rada. To će, zajedno sa tvojim rezultatima, za sve nas biti najljepša uspomena. Hvala ti na izazovima koje smo si postavljali tijekom 16 godina u Svjetskom kupu. Za mene je uvijek bila velika čast boriti se s tobom. Sjećam se kada smo se prvi puta sreli u Campo Imperatore u sezoni 1995-1996, na FIS utrci. Ti si uvijek bio u društvu Janice i svog oca Ante. Već tada smo znali da ćeš postati veliki prvak koji će napisati važne stranice svjetskog sporta i povijesti svoje zemlje. Želim ti sve najbolje u "novom životu“ i uvjeravam te da će i dalje biti lijep, čak i bez skijaškog kombinezona. Jer ipak, običan život nudi puno više zadovoljstva od utrka. Koliko nam god bilo teško ostaviti ih. Vidimo se uskoro", napisao je Blardone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo