[VIDEO] NEVIĐENA LUDNICA U SVLAČIONICI NAKON OSVAJANJA BRONCE: / 'Kraljice šoka' razvile zastavu i zapjevale Thompsona

Image

Prva je to medalja za hrvatski ženski rukomet na velikim natjecanjima i sasvim sigurno jedna od najvećih senzacija u povijesti

20.12.2020.
17:53
VOYO logo

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija priredila je senzaciju osvojivši brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj nakon što je u susretu za broncu u Herningu pobijedila domaćina sa 25-19 (11-11).

Prva je to medalja za hrvatski ženski rukomet na velikim natjecanjima i sasvim sigurno jedna od najvećih senzacija u povijesti europskih prvenstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Tena Japundza, Larissa Kalaus, Dora Kalaus and goalkeeper Lucija Besen of Croatia after the EHF EURO 2020 European Women's Handball Finals 3/4 between Croatia and Denmark at Jyske Bank Boxen in Herning in Denmark, on December 20, 2020.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix),Image: 577506235, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Na putu do bronce odabranice izbornika Nenada Šoštarića upisale su šest pobjeda (Mađarska, Nizozemska, Srbija, Rumunjska, Njemačka, Danska), te upisale samo poraze od finalistica Norveške i Francuske.

Nakon uvjerljivog u dominantnog izdanja protiv Danske, djevojke su si dale malo oduška i u svlačionici su napravile pravu ludicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo