VIDEO: / Evo kako je Ivica sa 125 km/h pao na stazi smrti

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić u srijedu je pao na treningu spusta, a pojavila se i snimka koja otkriva kako je najbolji hrvatski skijaš skoro stradao na zloglasnoj stazi u Kitzbühellu.

19.1.2012.
18:29
VOYO logo

Na posljednjem prolazu treninga spusta Ivica je zaostajao svega 61 stotinku (sedmo vrijeme) iza vodećeg Cuchea. No, tada je pri brzini od 125 km/h zapeo ramenom za kolac, što ga je zarotiralo i bacilo.

Janica je u ciljnoj ravnini i zaplakala, a nakon kraćeg napetog iščekivanja Ivica je sam ustao, spustio u cilj te otišao na trening slaloma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam priseban cijelo vrijeme. Hvala Bogu, imao sam sreće da se nisam teško ozlijedio. Imam uganuće gležnja, no nadam se da me to neće omesti da nastupam", izjavio je Ivica koji će u petak u obranu lanjske pobjede u super G-u u Kitzbühelu krenuti sa startnim brojem 11.

Drugi hrvatski predstavnik Natko Zrnčić-Dim spustit će se niz stazu Streifalm sa startnim brojem 38.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak je, podsjetimo, zbog lošeg vremena otkazan treći trening spusta, ali su izvučeni startni brojevi za super G koji se vozi u petak. Utrku će otvoriti Švicarac Didier Defago, Carlo Janka će startati deveti, Kostelić 11., a trenutno vodeći u ovoj disciplini u Svjetskom kupu Aksel Lund Svindal 18. Odmah nakon njega na stazu će Didier Cuche, Bode Miller će krenuti 21., a Beat Feuz 22. Drugi hrvatski predstavnik Natko Zrnčić-Dim spustit će se niz stazu Streifalm sa startnim brojem 38. Nakon super G-a, u Kitzbühelu će se tijekom vikenda održati i spust i slalom koji će se zajedno bodovati za jedinu klasičnu kombinaciju u Svjetskom kupu.

Više o temi: specijal-201102150360004-Ivica Kostelić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo