VELIKO PRIZNANJE ZA LEGENDU: / Hrvatski as pobijedio konkurenciju i postao predsjednik Atletske komisije

Image
Foto: Pixsell, Željko Hladika

Izbori su se održali u korejskom gradu Incheonu.

19.12.2018.
9:49
Pixsell, Željko Hladika
VOYO logo

Hrvatski stolnoteniski as Zoran Primorac izabran je za predsjednika Atletske komisije u Svjetskoj stolnoteniskoj federaciji (ITTF), priopćili su iz Hrvatskos stolnoteniskog saveza. Dodali su i kako je to velika čast za hrvatski stolni tenis s obzirom da će Primorac sljedeće četiri godine će biti član Izvršnog odbora ITTF-a, gdje će predstavljati igrače.

"Moja prva obaveza bit će, u suradnji s ostalim članovima, kako što bolje poboljšati učinkovitost Atletske komisije. Treba definirati ciljeve u četverogodišnjem ciklusu, pronaći i osigurati sredstva s kojima ćemo postići naše ciljeve i zadatke te napraviti točnu podjelu zadataka unutar Atletske komisije", istaknuo je Primorac te dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobijedio Belgijca Jean-Michel Saivea

"Želim predstavljati igrače i štititi njihova prava, to se odnosi i na parastolnotenisače, u odlučujućim tijelima ITTF-a. Želimo imati proaktivnu politku s ključnim ljudima u ITTF-u, aktivno sudjelovati u svim odlukama ITTF-a, kontrolirati da se provode sve odluke vezane uz turnire, poticati nacionalne saveze da osnuju Atletsku komisiju, ojačati suradnju s ITTF fondacijom i biti aktivniji u humanitarnim akcijama", rekao je, između ostalog, Primorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbori su se održali u korejskom gradu Incheonu, a hrvatski as je pobijedio legendarnog Belgijca Jean-Michel Saivea, koji je dugi niz godina bio i Primorčev suigrač, ali i veliki suparnik. Za zamjenice su izabrane Španjolka Galia Dvorak i Čehinja Dana Čehova. Inače, Primorac je trenutno menandžer u ruskom UMMC, a član je Izvršnog odbora HSTS-a. U svom programu naglasio je jačanje Atletske komisije kako bi što bolje vršila svoje obaveze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo