[UZNEMIRUJUĆI VIDEO 18+]: / Zastrašujuća ozljeda mladog Rusa; uteg mu pao na nogu koja je puknula na nekoliko mjesta

Image
Foto: Screenshot: You Tube

'Nisam sumnjao u ništa, nisam očekivao da će se tako nešto dogoditi. Ali dogodilo se'

21.5.2019.
14:28
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Stravična snimka stiže iz Rusije gdje je dizaču utega Jaroslavu Radoškeviču (20) puknula desna noga na nekoliko mjesta usred natjecanja, javljaju ruski mediji. Dogodilo se to 19. svibnja u ruskom gradu Khabarovsku. Mladi sportaš je na Euroazijsko prvenstvo u powerliftingu stigao s manjom ozljedom gležnja, ali je odlučio to ignorirati i pristupiti natjecanju, poput pravog sportaša koji nikad ne odustaje.

Image
POZNATI KEČER DOBIO AUTO NA POKLON PA GA RAZBIO GOLIM RUKAMA: /

Pogledajte što se dogodi kad snagator izgubi živce

Image
POZNATI KEČER DOBIO AUTO NA POKLON PA GA RAZBIO GOLIM RUKAMA: /

Pogledajte što se dogodi kad snagator izgubi živce

Međutim, ovog puta upornost i tvrdoglavost su mu se odbile od glavu. Prvo Radoškevič nije uspio podići ni početnu težinu od 250 kilograma, a nakon tijekom trećeg pokušaja dizanja desna noga mu se slomila na nekoliko mjesta. Zaradio je dvostruki zatvoreni prijelom potkoljenice i potpuno je slomio gležanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hitno su ga prevezli u bolnicu, prve prognoze govore da će mu oporavak trajati šest mjeseci, ali on sumnja u povratak sportu. Kao što je Jaroslav rekao novinskoj agenciji Amur.Info, njegovi planovi bili su podići težinu od 300 kilograma, ali sve je pošlo po zlu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dugo sam se pripremao za takva natjecanja i bio sam, u načelu, siguran da ću dobro nastupati na njima, odnosno da ću biti dobar sad na natjecanju. Nisam sumnjao u ništa, nisam očekivao da će se tako nešto dogoditi. Ali dogodilo se", kazao je Jaroslav Radoškovič i dodao:

"Mislio sam da sve ide po zamišljenom, pa nisam obraćao pažnju na svoju stanje ozljede, samo sam pio analgetike, trenirao, pripremao se... Također sam bio obaviješten da će ozljeda proći sama od sebe, da će se izliječiti. Poslušao sam i otišao nastupiti i to se dogodilo. Teško da ću se ikad više vratiti sportu nakon ove ozljede “, rekao je Jaroslav Radoškevič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo