TORONTO IZBORIO ODLUČUJUĆU PETU UTAKMICU PROTIV COLUMBUSA: / Pobjedu je Torontu donio u 14. minuti produžetka Elvis Merzlinkis

Image
Foto: Profimedia

Toronto i Columbus će jedini u Istočnoj konferenciji odigrati pet utakmica u seriji

8.8.2020.
9:11
Profimedia
VOYO logo

Toronto Maple Leafsa su sinoć u četvrtoj utakmici doigravanja NHL izjednačili u seriji na tri pobjede svladavši sa 4-3 Columbus Blue Jackets.

Toronto i Columbus će jedini u Istočnoj konferenciji odigrati pet utakmica u seriji. Toronto je zaostajao 0-3 u domaćoj dvorani nakon što su golove za Columbus zabili Cam Atkinson, Cladislav Gavirkov i Boon Jenner, a onda je uslijedio preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

William Nylander i John Tavares smanjili na 2:3 u 57. minuti

William Nylander i John Tavares smanjili su na 2:3 u 57. minuti susreta, a 23 sekunde prije kraja regularnog dijela utakmice Zach Hyman je izjednačio. Pobjedu je Torontu donio u 14. minuti produžetka Elvis Merzlinkis. Peta utakmica na rasporedu je u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Konačne odluke već su donesene u drugim utakmicama. Na Zapadu U Edmontonu Oilers su ispali, bolji su sinoć od njih sa 3-2 bili Chicago Blackhawks, najlošije rangirana momčad, koji su sa 3-1 u seriji otišli u doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično iznenađenje priredili su na Istoku Montreal Canadiens. Kao 12. momčad eliminirali su petoplasiranu ekipu konferencije sa 3-1. U četvrtoj utakmici pobijedili su Pittsburgh Penguins 2:0, a golove su postigli Artturi Lehkonen u 56. minuti i Shea Webber u posljednjoj minuti regularnog vremena.

Vancouver Canucks također je napredovao na Zapadu nakon što je u seriji bio bolji od Minnesota Wild 3-1 i to poslije sinoćnje pobjede 5-4 u produžetku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

New York Islanders su na Istoku svladali Florida Panthers 5:1 i rezultatom u seriji od 3-1 plasirali se u doigravanje kao i na Zapadu Arizona Coyotes koji su nakon produžetka sa 4-3 bili bolji od Nashville Predatorsa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvalifikacije za završnicu: Zapadna konferencija (Edmonton) Minnesota Wild - Vancouver Canucks 4-5 (produžetak) (Vancouver se plasirao rezultatom 3-1 u seriji) Arizona Coyotes - Nashville Predators 4-3 (produžetak) (Arizona se plasirala rezultatom 3-1 u seriji) Chicago Blackhawks - Edmonton Oilers 3-2 (Chicago se plasirao rezultatom 3-1 u seriji)

Istočna konferencija(Toronto) Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs 3-4 (produžetak) (Momčadi su izjednačene 2-2) Florida Panthers - New York Islanders 1-5 (New York se plasirao rezultatom 3-1 u seriji) Montreal Canadiens - Pittsburgh Penguins 2-0 (Montreal se plasirao rezultatom 3-1 u seriji)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo